Verzenden & Retourneren

Kamagrasite.nl staat bekend om zijn snelle en discrete levering, maar ook om de correcte wijze van verzending. Binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten wanneer u kiest voor verzending via brievenbuspost. U kunt ook kiezen voor een aangetekende verzending.

Dat geval kost u slechts €6,95. Alle bestellingen die op werkdagen voor 17:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden door PostNL als wij de betaling hebben ontvangen.

Brievenbuspost

Indien u kiest voor verzending via de brievenbus, wordt uw bestelling in een stevige envelop met luchtkussens verzonden. Deze manier van verzenden is gratis. Een tweede voordeel van deze verzendwijze is dat u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Pakketpost

Bestellingen groter dan €75,- worden als pakket verzonden. Ook dit is gratis. Bij pakketverzending dient u te tekenen voor ontvangst. Wanneer u bij de eerste afleverpoging niet thuis bent, probeert de postbode het de volgende werkdag nog eens. Treft de postbode wederom niemand aan, dan laat deze een briefje achter. Met dit briefje kunt u uw pakket de volgende dag ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Uiteraard kunnen ook zendingen met een waarde van minder dan €75,- aangetekend verstuurd worden. Hiervoor brengen wij u €6,95 in rekening. U weet dan wel zeker dat uw bestelling niet verloren raakt in de post.

Afhalen van uw bestelling met PakjeGemak

Bent u zelden thuis, of wilt u uw bestelling om een andere reden liever niet thuis ontvangen, dan is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij één van de ruim 2700 PostNL PakjeGemak-afhaalpunten. Voor deze verzendmethode brengen wij €6,95 in rekening.

Discreet

Uw bestelling wordt altijd in een blanco, neutrale envelop of pakket verzonden, met normale frankering. Op de envelop of het pakket staat alleen uw naam en adresgegevens vermeld. Er staan dus geen logo’s of stempels op het pakket waaruit af te leiden valt wat de inhoud van uw bestelling is.

Zendingen buiten Nederland

De kosten voor verzending via brievenbuspost naar België is gratis. Wij adviseren echter om te kiezen voor een aangetekende verzending – dit kost €6,95.