Novosil

Novosil is een medicijn dat gebruikt wordt voor erectiestoornissen en pulmonale arteriële hypertensie. Het gebruik van dit geneesmiddel op vrouwen is op dit moment niet volledig bekend. Met dezelfde eigenschappen als Viagra is het een generiek geneesmiddel en dat betekent dat het gebuikt kan worden op recept. Het geneesmiddel is zeer sterk en effectief en zal tot de best verwachte resultaten leiden.

Dosering en richtingen

Dit geneesmiddel wordt gebruikt door mannen met problemen met betrekking tot hun erectie (impotentie) en de dosering is afhankelijk van wat de gebruiker nodig heeft. Wanneer een gebruiker zijn erectie niet gedurende een periode die lang genoeg is om seksuele interactie kan onderhouden dan kunnen zij baat hebben bij het gebruiken van dit geneesmiddel.

Het is heel belangrijk dat de gebruiker niet meer dan de benodigde hoeveelheid tot zich neemt. De aanbevolen dosis is gewoonlijk 50g en afhankelijk van de noodzaak neem je deze één uur op voorhand in. Als je het geneesmiddel inneemt tijdens de maaltijd kan het effect een beetje trager intreden dan normaal. Het maximale effect bereik je in combinatie met seksuele stimulatie.

Voorzorgsmaatregelen

Zorg er met het gebruik voor dat je een erectieprobleem of stoornis hebt.

Het is verboden alcohol en andere sterke dranken te drinken in combinatie met het geneesmiddel. Wees altijd voorzichtig met de dosering en wees zeker dat je niet allergisch bent voor de samenstelling van het geneesmiddel én lees altijd de bijsluiter. Het is heel belangrijk om het te gebruiken met zorg en verantwoordelijkheid.

Contra-indicaties

Novosil of een ander soortgelijk geneesmiddel is ten strengste verboden voor personen die lijden aan overgevoeligheid voor Novosil of enig ander ingrediënt dat dit geneesmiddel bevat. Hetzelfde geldt voor mensen die lijden aan kritieke problemen aan de ogen die veroorzaakt wordt door hoge doorstroming van het bloed in hun oogzenuwen. Aangezien deze erectiepil niet is getest op patiënten die lijden van ernstige leverproblemen en alle gerelateerde aandoeningen, is het niet voor hen niet aanbevolen om het te nemen.

Mogelijke bijwerkingen Novosil

De meest voorkomende bijwerking die van bekend is, is van invloed op niet meer dan 1 op de 10 patiënten. Deze bijwerking is hoofdpijn. Voor de volledige lijst van de bijwerkingen van dit medicijn kan je het beste apotheker of dokter raadplegen. Er is weinig bekend over de neveneffecten, behalve dat het bekend is vanwege het slagingspercentage onder de gebruikers.

Aanbevolen dosis

Novosil is een generiek geneesmiddel waarvoor je geen recept nodig hebt van de dokter. Het heeft geen beperking in de dagelijkse dosering, maar het wordt aanbevolen om het te nemen wanneer dat nodig is en niet meer dan één tablet per dag.

Overdosering

In het geval van een overdosis moet je onmiddellijk contact opnemen met een arts of ziekenhuis. Het is een zeer krachtig geneesmiddel met onmiddellijke reactie op uw lichaam. Daarom je moet voorzichtig zijn bij het nemen van dit geneesmiddel. Overdosering kan ernstig zijn met sterke hoofdpijn tot gevolg. Ga altijd naar de dokter wanneer u te veel Novosil heeft genomen.